Webteknologier

Eleverne introduceres kort til hhv. HTML, CSS og JavaScript og lærer strukturerne samt finder ud af, hvordan de kan lære mere. Der eksisterer tre pakker med worked examples: Intro (html og css), webdesign (html og css) samt JavaScript (to html-dokumenter med simple eksempler).
Introduktion og beskrivelse af aktiviteten
Introduktion til HTML, CSS og JavaScript Hovedformålet med undervisningsforløbet er at lære eleverne principper og strukturer i sprogene således at de bliver i stand til at videreudvikle deres kompetencer samt nemmere at forstå forløbene App-udvikling og Webshop. Forløbet er I særdeleshed ‘hands on’, men ‘hands on’-delen bør ikke stå alene. Forløbet er fastsat til 6 timer og det er derfor relativt overfladisk.
Aktivitetens længde
Forløbet er fastsat til 6 timer og det er derfor relativt overfladisk.
Materialer
Når du downloader forløbs materialet, får du adgang til forløbets filer, arbejdsark, samt andet relevant materiale.

Information om forløbet

Materialer
Forløbs info
Årgange

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Den maksimale uploadstørrelse: 200 MB. Du kan uploade: billede, lyd, video, dokument, regneark, interaktiv, tekst, arkiver, kode, andet. Links til Youtube, Facebook, Twitter og andre services i kommentarteksten vil automatisk blive indlejret. Drop files here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information om forløbet

Back To Top

Velkommen til CCTD Library for undervisningsforløb!

Biblioteket indeholder undervisningsforløb i Computational Thinking (CT) – rettet mod gymnasiefag (fx dansk, samfundsfag, fysik, m.fl.) og som sit eget fag (informatik).

Kontakt os her