Python i udviklingsarbejde

Målet med AgentsPy er at gøre det ligeså nemt at arbejde med agent-baseret simulering som i NetLogo, uden at eleverne skal lære et separat programmeringssprog. Biblioteket er stadig under udvikling på Datalogisk Institut, Københavns Universitet.
Introduktion og beskrivelse af aktiviteten
De har lavet eksempler på SIR modellen, for smittespredning, med et forslag til hvordan det kan indgå i SRP forløb med matematik og biologi. Der er enkelte andre modeller. Se hjemmesiden.
Materialer
https://agentspy.readthedocs.io/en/latest/index.html
Aktivitetens sværhedsgrad
En gruppe af dataloger på Københavns Universitet har arbejdet på at lave en pakke til Python, som gør at man kan programmere agentsbaseret. Det er dog stadig en beta version, og derfor noget mere kompliceret end NetLogo.

Information om forløbet

Forfatter
Teknologier
Årgange
Forskningsbaseret projekt

Undervisningsforløbet er udviklet af forskere tilknyttet CCTD. Forløbet kan være udarbejdet som en del af et større projekt, og materialet er derfor løbende blevet afprøvet med forskellige elever. 

1 Comment

  • Julian-Felix Levin

    Hej. Jeg kan ikke få 'toggle_botton' til at virke i rov og byttedyr delen. Er der en løsning?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Den maksimale uploadstørrelse: 200 MB. Du kan uploade: billede, lyd, video, dokument, regneark, interaktiv, tekst, arkiver, kode, andet. Links til Youtube, Facebook, Twitter og andre services i kommentarteksten vil automatisk blive indlejret. Drop files here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information om forløbet

Back To Top

Velkommen til CCTD Library for undervisningsforløb!

Biblioteket indeholder undervisningsforløb i Computational Thinking (CT) – rettet mod gymnasiefag (fx dansk, samfundsfag, fysik, m.fl.) og som sit eget fag (informatik).

Kontakt os her